PanterroR
Lap Time Luminary
Guys, sorry for using our language...
Jel' ti mene zajebavaš ili šta?
Ne znamo se dugo, a da je tako, znao bi da se apsolutno ne slažem sa ljude kojima je dizajn/izgled osnovna ili presudna stvar kod kupovine automobila...
Ljubomoran? Jebeš mi sve...
Ja osobno automobil ne kupujem zbog izgleda, nego onog što pruža i za tvoju informaciju, od svoje 18. godine vozim automobile koji su jako skupi, no ovo nije dick measuring contest nego rasprava i ljubomoran sam samo na onog tko vozi Pagani Zondu Cinque ako te baš zanima... 
Sorry again, fellas, had to say this to my friend neighbor in our language, nothing you already didn't know anyway...

You shouldn't feel sorry for people who are able to pay 100k+ for a car. However, you should feel jealous![]()
Jel' ti mene zajebavaš ili šta?
Ne znamo se dugo, a da je tako, znao bi da se apsolutno ne slažem sa ljude kojima je dizajn/izgled osnovna ili presudna stvar kod kupovine automobila...
Ja osobno automobil ne kupujem zbog izgleda, nego onog što pruža i za tvoju informaciju, od svoje 18. godine vozim automobile koji su jako skupi, no ovo nije dick measuring contest nego rasprava i ljubomoran sam samo na onog tko vozi Pagani Zondu Cinque ako te baš zanima... Sorry again, fellas, had to say this to my friend neighbor in our language, nothing you already didn't know anyway...